Ha mobiltelefon kell!
 x 

A kosár üres
0-24 online rendelés
Telefonszámok
+36 70 511 5847
+36 30 423 2496
Nyitva tartás
H-P : 09-17
Sz: 10-14
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatunk!

Szolgáltatási feltételekGSM Szalon
Nincs kép beállítva

 

Az ügyfél jogait és kötelezettségeit tartalmazza - Általános Szerződési Feltételek

 

  1. Általános tudnivalók

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.gsmszalon.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus áruházon (a továbbiakban: Kávété Kft.) keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A mobilpalace.hu áruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza.

1.2. A gsmszalon.hu áruházban történő vásárlás telefonon vagy elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.3. A gsmszalon.hu áruház szolgáltatásai minden felhasználó számára elérhető regisztráció nélkül.

1.4. A Szolgáltató az Ügyfél megrendelését (ajánlatát) telefonon egyezteti, melyben az Ügyfelet tájékoztatja egyebek mellett a szerződés létrejöttéről, illetve a várható szállítás idejéről. A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

1.5.

Ügyfélszolgálat: Kávété Kft.
Ügyfélszolgálati iroda helye: 1097 Bp., Haller utca u. 54.
Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: (hétköznapokon: 9.00-17.00)
Telefon: 06 70 511 5847

Internetcím:www.gsmszalon.hu
E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2.Megrendelés, fizetés és szállítás

Rendelés menete

Webáruházas megrendelését követően kap egy vissza igazolást a rendeléséről, majd kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy egyeztetssen a termék érkezésének várható időpontjáról, pontos áráról, garanciáról. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük. Amennyiben a készülék jelenleg nincs raktáron vagy nem elérhető, úgy kollégánk tájékoztatja az Önt a szállítás későbbi időpontjáról.

A rendelés státuszáról E-mailen keresztül folyamatosan tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat. Csak az általunk, telefonon sikeresen visszaigazolt megrendeléseket áll módunkban teljesíteni!

Telefonon történő rendelés esetén (Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig, szombaton 10-14 óráig), kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében előre válassza ki a kívánt modellt, színt, garanciát a kínálatunkból. Rendelés felvételéhez szükség lesz személyes adataira. A számlázáshoz, és szállításhoz a (cég)nevére, telefonszámára, (székhely)lakcímére, és a kiszállítási címre.

A megrendelt terméket előre utalással vagy átvételkor készpénzzel fizetheti ki. Rendelés esetén a szállítási költség 2000 Ft országosan, súlytól függetlenül amit országosan a Royal Sprinter futárszolgálattal végeztetünk.

Elállás joga, módja, következményei

 

Az elállás jogát a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozza

  1. § (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát 
    a) termék átvételének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

A fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

  1. § (1) A fogyasztó a 20. §-ban biztosított jogát
    a) a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy
    b) az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.

(2) A vállalkozás internetes honlapján is biztosíthatja a fogyasztó számára a 20. §-ban meghatározott jog (1) bekezdés szerinti gyakorlását. Ebben az esetben a vállalkozás tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését.

(3) A 20. §-ban meghatározott jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a 20. § (2) bekezdésében, illetve a 21. §-ban meghatározott határidő lejárta előtt elküldi.

(4) A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 20. §-ban meghatározott jogot e §-sal összhangban gyakorolta.

A PTK-ban meghatározott fogyasztó "a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy"

Figyelem!

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.

Elállási jogát jelezheti elérhetőségeink bármelyikén:

Telefon:06 70 511 5847

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elállási jog érvényesítése esetén, kérjük, hogy készülékét jutassa vissza Hozzánk a 1097 Budapest
Haller utca 54. cím alatt található szervizpontunkra.

Csere és garancia

Elállás joga:

Az elállás jogát a 45/2014. Kormányrendelet részletesen szabályozza: "A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog 20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén aa) a terméknek, ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek, ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak, ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától; b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja. (3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja."

Amennyiben a készülék jelenleg nincs raktáron vagy nem elérhető, úgy kollégánk telefonon tájékoztatja az ügyfelet a szállítás későbbi időpontjáról Az ajánlat módosítási és visszavonási jogát fenntartjuk! „

Áraink minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t

Panaszkezelés/panaszügyintézés:

A Mobil Palace Kft.. a panaszok kivizsgálást követően köteles olyan választ adni, amelyben részletesen kitér a panasz teljes körű kivizsgálásának eredményére, a panasz rendezésére vagy megoldására vonatkozó intézkedésre, illetve a panasz elutasítása esetén az elutasítás indokára. 

A panasz bejelentésének módja:


Szóban - telefonon: 06 70 511 5847

E-mail útján:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az ügyfeleink fordulhatnak továbbá az illetékes Békéltető Testülethez is. 
Elérhetőségük: 
Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Telefonszáma: (1)-269-0703


Rólunk
Kapcsolat

GSM Szalon

Cím - csak szervízpont:
1097 Budapest
Haller utca 54.
(Értékesítés nincs)

E-mail:
info@gsmszalon.hu

Telefonszám:
+36 70 511 5847
+36 30 423 2496

AKCIÓS AJÁNLATOK

Add meg nevedet, e-mail címedet és mi rendszeresen elküldjük újdonságainkat, akciós ajánlatainkat!

BÍRJUK A VERSENYT

Látogassa meg a Mobilpalace.hu webüzletet a ShopManian


Az olcso.hu partnere a(z) mobilpalace.hu

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz